Sos cocktail făcut în casă

de elucubratiiculinare in Sosuri, 2 Feb 2014 | 14430 vizualizari

 

Odată ce-l veți face în casă nu o să mai cumpărați niciodată gata făcut ;)
Servim în special cu creveți sau fructe de mare.
Mie una îmi place atât de mult că aș putea să-l mănânc cu orice :))

 

INGREDIENTE

  • maioneză dintr-un gălbenuș
  • 150 ml ulei de măsline
  • 1 linguriță muștar Dijon
  • 2 linguri zeamă lămâie
  • 50 ml sos de roșii sau Ketchup
  • 2 linguri cremă de hrean
  • sare
  • piper
  • 2 linguri sos Worcestershire
  • 1/4 linguriță sos Tabasco
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cocktail făcut în casă:

Pregătim maioneza.  Amestecăm gălbenușul cu muștarul de Dijon.  Folosindu-ne de un mixer, adăugăm treptat ulei și zeamă de lămâie până la încorporarea completă. Amestecăm maioneza cu sosul de roșii, crema de hrean, sosul Worcestershire și câteva picături de sos Tabasco dacă vă place un pic mai picant. Condimentăm cu sare și piper. Se răcește pentru minim o oră.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cocktail făcut în casă" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

elucubratiiculinare 1

03.02.2014, 11:00

in special pentru creveti si fructe de mare

Pushaa 1

03.02.2014, 19:15

gabrielagabi 1

05.02.2014, 21:30

fain

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sos pentru creveți Panacris!